perjantai 12. kesäkuuta 2015

Rehellinen mielipiteeni VS:n bodymisteistä

IMG_2187
Moikka! Täällä mä postailen aikaa tappaakseni junassa, matkalla kohti Hankoa. (En voi mitään, että vadelmavene alkaa aina soimaan päässä kun mietin Hankoa..... Kiitos Kasmir tästä :-D)

Mutta aiheeseen. Jokainen ihan varmasti siellä ruudun päässä tietää mistä puhutaan, kun mainitaan Victorias secret. Ehkä kuuluisimpia tuotteita meille massaihmisille (sori ilmaus, en keksinyt muuta ilmaisutapaa) on juuri nämä bodymistit ja -lotionit. Tietenkin myös itse omistan kaksikin kappaletta näitä kyseisiä mistejä, rasvoja mulla ei ole vs:ltä yhen yhtäkään, joten niistä en tiedä hölkäsen pöläystäkään.
Mulla on siis näitä kahta eri tuoksua, Sheer love & Love spell. Näistä parempi tuoksu on ehdottomasti tuo oikeanpuolimmainen love spell. Sen tuoksu on raikkaan hedelmäinen, persikka tulee tästä ensimmäisenä mieleen! Sheer lovesta tulee mieleen taas enemmänkin juuri pesty pyykki, raikas toki tämäkin, mutta ei niin paljon omaa mieleeni kuin love spell. Täytyy muistaa, että nää tosiaan ei ole mitään hajuvesiä, joten näitä ei kannata siinä mielessä ostaa, että saa "halvan" hajuveden, ei todellakaan. Näistä tuoksu hälvenee todella nopeasti pois ja jos haluaa, että tuoksuu tälle pidempään kuin vain hetken, joutuu tätä suihkuttaa päivän mittaan kerran jos toisenkin. Väliaikaisena lyhyenä "hajusteena" toimii. Sisustuselementteinähän nää on parhaimmasta päästä, noi putelit on aivan jumalattoman kauniita ja tuo pientä värisilausta sisustukseen. 

Jos joku haluaa haalia näitä mistejä itselleen omaksi, suosittelen käydä tsekkailemassa cdon.com sekä bangerheadin sivut! Noista löytyy myös vs:n vartalorasvat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti